9 de juny 2021

El palamosí Jaume Soler es reelegit president de l'Associació de la Premsa Esportiva de Girona

 


Un cop finalitzat el termini per a la presentació de candidatures, el passat dimecres dia 2 de juny de 2021, i només havent-se rebuda una, l'encapçalada per Jaume Soler i Albertí (Palamós, 1971), ha estat reelegit automàticament com a president pel període comprès entre 2021 i 2024.

Jaume Soler es un periodista reconegut tant a les comarques gironines com a nivell estatal i internacional. Va començar a Ràdio Palamós i a partir d'aquí va passar a Radio Girona-Cadena Ser, Catalunya Ràdio, El Punt i Nou Diari. Es corresponsal de Mundo Deportivo des de l'any 1988.

Especialista en el món de la vela ha cobert com a cap de premsa de l'Equip Olimpic Espanyol de Vela els Jocs d'Atlanta 1996, Sydney 2000 i Rio 2016. Actualment és director de comunicació interna de la Real Federación Española de Vela. 

Desde l'any 1994 és el director de comunicació de regates tan importants com la Christmas Race o el Palamós Optimist Trophy, que organitza el Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós. Ha estat cap de premsa de grans esdeveniments com la Copa del Rey de Vela o campionats del món de match race y TP52. En quant a equips de regates ha estat cap de premsa del Siemens, Grefusa, Puerto Calero i TAU Andalucía, entre d'altres. Actualment ho es de l'Estrella Damm Sailing Team.

Es editor de la pàgina web Tripulante18 News i director del Tripulante18 Podcast.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada